Martijn de Boer

beeldend kunstenaar

Op een tube de helling afsuizen? Met buurtgenoten, familie en vrienden rond het kampvuur genieten van warme chocomel, glühwein en live muziek? Daar hoef je deze winter niet ver voor te gaan.

Op de hoek Wilhelminakanaal en Piushaven in Tilburg, daar waar Nieuw Jeruzalem ontwikkeld wordt, ontstaat in december een heuse winterstad. Compleet met tube helling, grote kerstboom, kampvuurtjes, een culinaire kerstmarkt, akoestische optredens en een winterse sfeertent. Een warme ontmoetingsplaats waar je gezelligheid, plezier, avontuur, smaak en cultuurmet een winters kerst karakter vind. Lekker in de buitenlucht aan het water.

Naast het tuben (op een rubberband een gladde helling van 5 meter hoog en 40 meter lang afsuizen) en het gezellige winterse sfeer café, waar dagelijks een hapje en drankje verzorgt wordt, is er ook een cultureel programma. Met dagelijks van 17.00 tot 18.00 uur een semi akoestisch optreden bij het kampvuur. Met vooral veel muziek in diverse stijlen. Op zondag 23 december kan iedereen genieten van een culinaire kerstmarkt met lekkere hapjes, afhaalrecepten, workshops en sfeervolle kerstdecoraties.

Winterstad verzoekt iedereen om zo veel mogelijk op de fiets te komen. Niet alleen is dit in lijn met de kerstgedachte, maar er is ook weinig parkeermogelijkheid in de wijk.

Zie: http://www.winterstadtilburg.nl

Een film van Martijn de Boer

Met medewerking van Jacques Mees en Eef van Eerdewijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s