Martijn de Boer

beeldend kunstenaar

Fakkels voor Vrede – Tilburg, 24 december 2012

Fakkels voor Vrede is een fakkeltocht die jaarlijks op kerstavond wordt gehouden in het centrum van Tilburg. Het verzamel- en eindpunt is het Willemsplein. De stille tocht wordt gelopen om een statement te maken voor tolerantie en vrede en tegen discriminatie en zinloos geweld. De tocht is door de jaren heen uitgegroeid tot een evenement dat jaarlijkse rond de 1500 bezoekers trekt.

Ieder jaar word met de opbrengst van Fakkels voor Vrede een goed doel gesteund. Het goede doel van 2012 was de Tilburgse stichting Vrienden van Nazareth. De doelstelling van de stichting is aandacht vragen voor de Palestijns Arabische burgers van de staat Israel.

Meer informatie: http://fakkelsvoorvrede.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s