Martijn de Boer

beeldend kunstenaar

Tilburg Zingt 2013

Tilburg Zingt 2013

De jubileum editie van Tilburg Zingt in Tilburg. Deze keer was het evenement omringd door hekken en bij de toegangen stonden beveiligers, die de bezoekers controleerden op meegenomen drank. Want anders dan de voorafgaande edities, mocht dat deze keer niet. Natuurlijk tot ongenoegen van veel feestgangers.

Het mocht de pret niet drukken: zo’n 12.000 mensen zongen mee. En de groepjes die vanwege de meegebrachte drank niet door de poortjes kwamen, bouwden gewoon een feestje buiten de hekken. Al waren hier en daar ook verboden blikjes bier te zien tussen de menigte.

Meer informatie: http://www.tilburgzingt.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s