Martijn de Boer

beeldend kunstenaar

Carnaval Tilburg – Kinderoptocht 2013

Ofwel de Kenderstoet in Kruikenstad, gefilmd op de Oude Markt in Tilburg.

Traditiegetrouw staat de dinsdag tijdens carnaval in Kruikenstad in het teken van de kinderen. De jonge Kruiken en Kruikinnen verzamelden zich voor de Kènderstoet, die om 13:30 van start ging, voorafgegaan door de ballonnenwedstrijd. De optocht startte op het Willemsplein, om uiteindelijk via de Schouwburgring en de Heuvelstraat, de Katterug, de Paleisring en het Piusplein bij de finish op de Heuvel te eindigen. Ondanks het koude weer was de optocht druk bezocht. Dit jaar is was het parcours flink ingekort, om de jonge carnavalsvierders een beetje te ontzien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s