Martijn de Boer

beeldend kunstenaar

Tilburg – Piushaven Open 2012

Het tennistoernooi ‘Piushaven Open’, op het water in Tilburg. De draaibrug in de Piushaven was hiervoor omgetoverd tot een heuse tennisbaan, de wedstrijden werden afgewisseld met optredens en performances. Een idee van beeldend kunstenaar Miranda Poel: “ik vind het leuk om een functie toe te kennen aan iets wat die functie helemaal niet heeft.”

De presentatie van het toernooi was in handen van het duo Leonard en Jeroen, zij voorzagen de wedstrijden op hun eigen wijze van sportcommentaar. Tussen de wedstrijden door waren er optredens van ‘Zinghetzelf’ en dansacts op en om het water van ‘Vloeistof’ en Batja & Ulrike.

Het evenement werd mede mogelijk gemaakt door de gemeente Tilburg, Piushaven Levend Podium, Were Di Tennis, Stichting Tilburg te Water, café Burgemeester Jansen en de Harense Smid.

Meer informatie: http://www.piushavenopen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s