Martijn de Boer

beeldend kunstenaar

Theater van de Verloren Tijd – Woorden op het Water – 5 mei 2012

Theater van de Verloren Tijd: Woorden op het Water, Nachtelijke poëzieboottochten in samenwerking met ‘Tilburg te Water’.

Soms is filmen topsport. Het plan: op de fiets zou ik het bootje volgen met Sjon Brands en Dorith van der Lee (Theater van de Verloren Tijd). Een bootje dat zou varen op de snelheid van een snelle wandelaar. Dat moest lukken.

Toen de motor startte zag ik het al. Een beetje beteuterd zag ik ze voorbij stormen, terwijl ik mijn statief nog aan het opstellen was. Dit betekende racen. Ik zou me niet laten kennen.

Mijn fietslamp zoemde als een dolle hommel, het kostte me moeite om de boot telkens in weer te halen. Om dan in camouflage-pak, verscholen achter de pilaren en rietkragen van het Wilhelminakanaal, me verdekt op te stellen om de voorstelling te filmen.

De volgende dag had ik een pijnlijke knie.

Een Reactie op “Theater van de Verloren Tijd – Woorden op het Water – 5 mei 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s