Martijn de Boer

beeldend kunstenaar

Koninginnedag Tilburg 2012 – Koninginnefestival op de Korvelseweg – 30 april 2012

Een verslag van het altijd gezellig drukke Koninginnefestival op de Korvelseweg in Tilburg.

Een prachtig zonnige dag op de braderie op Korvel. Dit jaar leren we dat het onmogelijk is om de Alpe d’Huez te beklimmen zonder sponsors. Verder ontmoeten we de man achter de bijnaam ‘de Schele’, vernemen we dat we het mooie weer te danken hebben aan de uitstraling van ons koningshuis, en treffen we de Nachtburgemeester van Tilburg met Peerke (van Peerke Meubelen) samen in een oranje bed. Lepeltje Lepelend. Ter afsluiting een gesprekje met een wandelend geslachtsdeel. Kortom, het was weer goed toeven op de Korvelseweg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s