Martijn de Boer

beeldend kunstenaar

Decemberlicht 3 – de Kritiek – Argument Vertoningsruimte – 15 december 2011

De laatste week om te bieden op een kunstwerk uit de verzameling Decemberlicht 3. Alle onverkochte werken worden tijdens de afsluiting verbrand. U kunt uw bod nog uitbrengen tot zondag 18 december 18.00 uur, zie http://decemberlicht3.wordpress.com

U zult misschien denken dat Decemberlicht 3 enkel lovende kritieken krijgt. Dat is zeker niet zo. Een interview met kunstenaar Paul Bogaert (niet te verwarren met initiatiefnemer Paul Bogaers), die ongezouten zijn mening geeft over het veelal bejubelde project. Op zijn toekomstige medewerking kan alleen worden gerekend indien hij ooit zwakzinnig wordt. Decemberlicht 3 symboliseert de tijd van nu, het gaat over verveling en leegte. Daarnaast verpest het project de kunstmarkt. Kunst verbranden is a priori een slechte zaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s