Martijn de Boer

beeldend kunstenaar

Reeen in Nieuwkerk – 4 september 2011

Een lekker avondje in Nieuwkerk (een gebied half in Noord-Brabant, half in Belgie). Ik liep wat rond te struinen en kwam blijkbaar in ‘niet-opengesteld’ gebied. Dus daar kwam de boswachter aangereden in zijn oude busje en hield me aan. “Wat zeede aan het doen hier?” Ik legde uit dat ik reeen filmde. Een reekalfje stak over terwijl we aan het praten waren.

“Als je geen hond bij je hebt, op de paden blijft en niet na zonsondergang het bos in gaat is het niet zo erg.” Kreeg ik nou een vrijbrief om door het hele bos te wandelen? Ik was op dat moment niet zo adrem, maar ga het de volgende keer toch eens vragen. Ik mag die vriendelijke boswachter wel en zou best eens een dagje mee willen rijden in zijn oude busje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s