Martijn de Boer

beeldend kunstenaar

Buizerds – 27 maart 2011

Ik ben momenteel bezig met een korte documentaire over de Oostplas in de gemeenten Goirle en Tilburg. Ten zuiden van deze zandafgraving ligt een piepklein stukje bijzonder bos, een moerassig gebiedje met een verrassende hoeveelheid dieren. Zo wordt het bewoond door een koppeltje buizerds, die ik gisteren ineens goed in beeld kreeg.

Naast buizerds heb ik een stuk of 8 reeen geteld. Ik hou ze goed in de gaten, hopelijk kan ik ze snel een keer goed filmen.

Overigens weet ik na weken onderzoek nog vrijwel niets over het gebied en de Oostplas. Daarom loopt de mini-documentaire wat vertraging op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s